Topp 5 tips på handväskor

Mode är något som ligger mig varmt om hjärtat och det kommer det alltid att göra. Jag tycker att det är roligt att låta min stil utvecklas med tiden och att testa nya plagg och stilar. Genom åren har min stil varierat en hel del när det gäller kläder men när det gäller handväskor har jag länge tyckt om samma typer av väskor. Jag tänker nu nämna fem väskor som jag tycker lite extra mycket om och som alla borde ha i sina garderober:

* Den damiga stilrena väskan

* Den större väskan som kan bära datorer, dokument med mera

* Den mindre axelbandsväskan som passar när du inte vill ha så mycket saker med dig

* Clutch som kan användas till fest eller till vardags

* Resväskan som kan användas som handbagage när du flyger eller som övernattningsväskaDen damiga stilrena väskan har jag sedan länge i min garderob. Jag lade en relativt stor summa pengar på just denna modell då jag visste att jag skulle använda den oerhört mycket. Väskan jag köpte är gjord av perforerat läder och tål därför en hel del. För att komplettera denna mellanstora väska har jag en större väska som jag kan ha min dator i eller andra större saker som tar plats.

En mindre väska axelbandsväska eller en clutch som jag bär när jag ska äta en härlig frukost  på helgen med en vän eller när jag ska på fest på kvällen. Det är helt enkelt bra att inte behöva ha en väska som rymmer mer än det jag behöver vid dessa tillfällen.

I och med att jag älskar att resa är en bra resväska ett måste. Jag är just nu på jakt efter en ny fin resväska som är lite snyggare än den jag har idag.

 

3 comments Add yours
 1. Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a
  quick shout out and tell you I genuinely enjoy
  reading your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
  Many thanks!

 2. Awesome blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
  I’m planning to start my own website soon but I’m a
  little lost on everything. Would you propose starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many options out
  there that I’m completely confused .. Any recommendations?
  Bless you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *