Lyxig frukost på Bistroteket

Att äta frukost ute på restauranger och caféer är något som jag älskar att göra. Förra helgen bestämde jag och min bästa vän oss för att gå ut och äta en frukost tillsammans. Vi hade inte setts på ett tag och i och med att vi älskar frukost båda två kändes det självklart att vi skulle träffas och äta frukost ihop. Min kompis och jag bestämde oss för att testa ett nytt ställe som vi inte hade besökt tidigare, nämligen Bistroteket här i Stockholm.

Goda croissanter

Croissanter är något som jag älskar att äta till frukost och som jag mer än gärna unnar mig när jag äter på restaurang eller café. På Bistroteket åt både jag och min vän en croissant och vi tyckte att Bistrotekets croissanter var mycket goda. Jag valde att äta en med nutella till då jag älskar choklad och min kompis åt en som var naturell. Vi drack även oerhört god färskpressad juice, kaffe och åt en god fullkornsmacka med bland annat avokado. Frukosten var fantastiskt god och jag längtar redan efter att gå tillbaka och äta frukost på Bistroteket igen. Maten i kombination med atmosfären kändes otroligt lyxig.

Bra priser

Med tanke på att frukosten var så otroligt god och att atmosfären var så trevlig tyckte jag att priserna var bra. Här i Stockholm finns det många frukostställen som erbjuder bra frukostar men de kostar vanligtvis en hel del. Bistroteket tyckte jag hade bra priser med tanke på utbud, kvalité, miljö och personal. Personalen på Bistroteket var mycket trevlig och fick oss att känna oss som hemma, precis som det ska vara när frukost intas ute på restauranger.

När jag kom hem från denna fantastiska frukost bestämde jag mig för att testa lyckan och spela några av mina favorita slotsspel på ett bra onlinecasino.