En helg i St: Petersburg

Något som jag tycker är oerhört roligt att göra är att resa. Jag har rest mycket genom åren och ser fram emot att resa mycket framöver. Jag brukar försöka planera in så många resor jag hinner med och har lust att åka på under året. I och med att jag har rest mycket har jag besökt en hel del städer, vissa av dem åker jag mer än gärna tillbaka till men ibland är jag också sugen på att besöka en stad som jag inte tidigare har besökt. Ett exempel på en stad som jag tidigare inte hade besökt och som jag bestämde mig för att besöka förra helgen är St: Petersburg. Jag hade en fantastisk vistelse i denna stad och jag vill mer än gärna åka tillbaka till staden inom en snar framtid.

Missade nästan planet

Jag bokade denna fantastiska helgresa via en fantastiskt bra reseapp som jag har på min telefon. Jag tyckte att det gick smidigt att boka resan via appen och det var skönt att ha all information om resan sparad i min telefon. Det enda som inte fanns sparat i mobilen som jag behövde ha med mig på resan var passet. Ja, ni läste rätt, passet fanns givetvis inte i min telefon och jag hade helt och hållet glömt att jag behövde ha med mig passet. När jag kommit halvvägs ut till flygplatsen inser jag mitt misstag och vänder tillbaka. Jag rusar in i min lägenhet och hämtar passet och hinner sedan med nöd och näppe till flygplanet som jag ska åka med.

Fantastisk stad, fantastiskt land

Det var första gången jag besökte St: Petersburg men även första gången jag besökte Ryssland. Jag älskade kulturen, maten och shoppingen i den fantastiska staden. Jag ser fram emot att åka tillbaka inom snart.