Mobilapparna jag inte kan leva utan

Något som jag använder mig av mycket i min vardag är olika appar. Det finns idag ett brett utbud av appar och det gäller att leta reda på de där apparna som är speciella. Jag har samlat på mig några appar som jag älskar och som jag inte kan leva utan som jag nu tänker berätta om.

Ekonomi appen

En app som jag tycker mycket om är en ekonomi app. Denna app använder jag dagligen för att kunna hålla koll på min ekonomi. Appen läser snabbt in saldon på alla konton jag har, inklusive mina sparkonton, och jag kan enkelt se hur mycket pengar jag har spenderat, sparat och investerat. Jag kan dessutom se vad det är jag har spenderat mina pengar på. Vissa månader känner jag mig nöjd med mina utgifter och andra månader känner jag att det blivit några onödiga kostnader. När jag känner mig mindre nöjd ser jag enkelt i appen vad jag lagt pengarna på och kan ändra mitt köpbeteende till nästa månad.

Rese appen

En annan app som jag använder flitigt är en app som jag kan boka resor via. Jag älskar som sagt att resa och att kunna spontanboka en resa till ett spännande land var jag än är tycker jag är fantastiskt. Det har hänt flera gånger att jag snabbt och smidigt bokat en rolig helgresa till något land när jag varit på en lunch på stan till exempel via appen i min mobiltelefon.

Kläd appen

Kläder är något som jag älskar och att kunna beställa samt titta på vackra accessoarer och kläder via min telefon är något som jag uppskattar mycket. När jag är lite uttråkad brukar jag ofta titta på nyligen inkomna kläder och accessoarer i appen och antingen bara inspireras eller faktiskt beställa något.