Mina drömskor just nu

Skor är något som jag älskar att köpa. Trots att jag älskar kläder och väskor så har skor en speciell plats i mitt hjärta. Jag vet inte hur många skor jag har idag men jag försöker sälja de jag inte använder då och då. Det brukar dock inte bli särskilt många då jag faktiskt använder i princip alla skor som fyller halva min garderob. Trots att jag idag har många skor finns det fortfarande skor som jag drömmer om att en dag äga.

Snygga pumps

För ett tag sedan såg jag den mycket vackra personen Jennifer Lawrence  bära ett par oerhört snygga pumps. Jag visste på en gång att det var ett par skor som jag en dag skulle vilja ha i min garderob. När jag tittade på vad de kostade insåg jag att det skulle dröja ett tag innan dessa vackra pumps skulle hamna i min garderob. Dessa skor jag drömmer om är kornblåa, spetsiga pumps med vackra stenar längst fram. Dessa skulle vara lika snygga till ett par jeans och en blus som till en klänning på ett bröllop.

Högklackade boots

Jag älskar att bära högklackade skor och jag gör det även på vintern. De dagar då det är glashalt ute försöker jag så klart att undvika allt för höga klackar men jag bär i princip klackskor året om. När jag besökte Paris för några månader sedan såg jag ett par oerhört snyggt högklackade boots i svarta mocka. Skorna har en så kallad block klack och är spetsiga vid tårna. Dessa boots var de snyggaste bootsen jag någonsin sett och jag hoppas verkligen att jag en dag kommer att få bära dem. I och med att det är en blockklack så är de relativt bekväma trots klackhöjden som är strax över tio centimeter.