Fina pastellfärger till våren

För några dagar sedan tittade solen fram och det kändes äntligen som att våren är på väg. Det var dessutom varmare än vad det varit tidigare vilket jag tyckte kändes fantastiskt. Jag har alltid älskat våren och det kommer jag alltid att göra. Varje gång våren är på ingång känner jag mig oerhört inspirerad och längtar efter nya snygga plagg som jag kan hänga i min garderob. Under hösten och vintern kläder jag mig ofta relativt mörka kläder så när våren väl kommer känns det fantastiskt att äntligen få bära lite mer färgglada kläder.

Snygg rosa kappa

Jag har redan spanat in ett plagg som jag kommer att införskaffa relativt snart. Trots att jag älskar svarta och gråa kappor som passar till det mesta tycker jag att det är roligt att ha någon fin kappa i en glad färg som jag kan liva upp en neutral outfit med. Tänk vad snyggt att bära en pastellrosa kappa till en vit klänning på våren med en stilren svart väska. Kappan som jag planerar att slå till på är ljusrosa och har en rosett längst upp vid halsen. Jag tror att denna snygga kappa kommer att passa bra till många plagg, dels till svarta och vita plagg men även till plagg i andra pastellfärger. Till våren tycker jag att det är kul att kombinera olika färger och just pastellfärger passar ofta mycket bra ihop.

Pastellblåa byxor

Ett annat snyggt plagg som jag redan har köpt är ett par pastellblåa byxor. Det är ett par kostymbyxor som är ljusblåa. Dessa snygga byxor kommer att passa bra ihop med den pastellrosa kappan men även med en vit blus och ett par svarta ballerinaskor. Kostymbyxor är ofta svarta och visst är de snygga de med men pastellblåa passar extra bra till våren.