Min lista på de vackraste människorna i världen 2017

Idag finns det många vackra människor här i världen. Att en person är vacker behöver för mig inte betyda att personen endast är vacker på utsidan utan jag anser att det även kan innebära att det är en person som är vacker på insidan. Jag har nu gjort en lista med de personer som jag tycker är vackrast i världen. Min lista inkluderar främst kvinnor då jag främst inspireras av kvinnor men det finns även några få män med på listan. Här kommer min lista utan inbördes ordning.

  • Emma Watson
  • Catherine Middleton
  • Cameron Diaz
  • Kate Hudson
  • Matt Bomer
  • Ryan Gosling
  • Jennifer Lawrence
  • Mila Kunis

Det känns som att denna lista kan göras oändligt lång men ovannämnda personer är några av de personer som jag tycker är vackrast i världen, några enbart utseendemässigt och andra även intellektuellt. Jag älskar att inspireras av vackra kvinnor så som Emma Watson som är en stark kvinna med bra åsikter. Hon är en av de kvinnor jag ser upp till intellektuellt men jag tycker även att hon är oerhört vacker på utsidan. Även Jennifer Lawrence tycker jag har en mycket vacker insida samt ett fantastiskt snyggt yttre och jag beundrar henne mycket för det. Jag tycker alltid att det är oerhört roligt att inspireras av andra människors utseende. När jag ska göra mig extra fin tycker jag att det är kul att inspireras av en vacker frisyr som Catherine Middleton har haft eller en snygg sminkning som jag sett Jennifer Lawrence ha på röda mattan. För ett tag sedan sminkade jag mig till exempel i snygga pastellfärger som jag tycker passar så bra nu på våren. Anledningen till det var för att jag blev inspirerad av en av de ovannämnda personerna som sminkat sig med pastellfärger.