Musiktips

Att lyssna på musik är något jag gör varje dag. Precis som många andra brukar säga lyssnar jag på olika typer av låtar och artister. Jag lyssnar på popmusik men det händer även att jag lyssnar på rock, rnb, låtar från förr och klassisk musik till exempel. Hittar jag en låt jag tycker är bra lyssnar jag på den, oavsett genre. Jag upptäcker hela tiden ny musik som jag vill lyssna på. Jag tänker nu tips om några låtar som jag tycker är bra och som jag kan rekommendera.

Thumbs med Sabina Carpenter

Thumbs är en låt som jag har börjat lyssna på relativt nyligen. Denna låt älskar jag att lyssna på när jag går på gatorna här i Stockholm i mina snygga skor, fina kläder och mitt nyklippta hår. Denna låt gör mig glad och den ger mig energi. Jag har inte lyssnat särskilt mycket på Sabina Carpenter tidigare men efter att ha börjat lyssna på Thumbs nästan dygnet runt har jag även lyssnat på en del av de låtar som hon har gjort tidigare. Hittills tycker jag att Thums är den bästa låten hon har gjort.

What do I know? Med Ed Sheeran

Det finns nog ingen som har missat Ed Sheeran. What do I Know? är en av hans nyare låtar och jag tycker att den är oerhört bra. Jag gillar att låten är mysig att lyssna på samtidigt som den inte är allt för långsam. Jag kan lyssna på denna låt när jag är ute och promenerar men även när jag är hemma och vilar.

24K Magic med Bruno Mars

Jag tycker att Bruno Mars har gjort många bra låtar och 24K Magic är inget undantag. Denna låt gör mig alltid mycket glad och jag känner för att dansa varje gång jag hör den.