Skönhetsprodukterna jag inte kan vara utan

Skönhetsprodukter är något som jag har intresserat mig för allt mer de senaste åren. Jag nog använt mig av skönhetsprodukter så länge jag kan minnas och i takt med att jag lär mig mer om vad de inte bör innehålla och vad jag vill ha för resultat hittar jag de bästa produkterna för mig. Idag har jag en hel del skönhetsprodukter i mitt badrumsskåp, en del använder jag sporadiskt och en del kan jag inte leva utan. Jag tänker nu nämna några produkter som jag alltid ser till att ha hemma.

Olja för kroppen

För ungefär ett halvår sedan började jag smörja in min kropp med en olja. Jag använder oftast en vanlig body lotion som jag tycker fungerar bra men en gång i veckan ser jag till att massera min kropp med en härlig olja. Denna olja återfuktar huden oerhört bra och den gör även huden mjuk. Body lotion fungerar absolut bra till vardags för att återfukta men någon gång i veckan är det ett måste för mig att få smörja in mig med en bra olja. Vanligtvis brukar jag ha en ”spa-dag” en gång i veckan när jag peelar kroppen, gör en hårinpackning och sedan smörjer in kroppen med denna fantastiska olja. När jag har dessa dagar brukar jag även lyssna på bra musik.

Ansiktsprodukter som gör skillnad

Att ha bra skönhetsprodukter till ansiktet är ett måste för mig. Jag använder en rengöring, ett ansiktsvatten, en peeling, ett serum och sedan en dag eller nattkräm. En dag i veckan brukar jag även lägga en ansiktsmask som antingen återfuktar eller rengör på djupet, beroende på vad jag känner att min hud behöver. Skönhetsprodukter med bra innehåll är extra viktigt när det gäller just ansiktsprodukter i och med att huden är extra känslig där.