Om mig

Jag växte upp i en mindre stad och bor idag i Stockholm. Jag kände länge att jag var sugen på att flytta till en stad med lite fler invånare och mer saker att göra. Den stad jag tidigare bodde i var helt enkelt för liten för mig. Jag är 25 år gammal och jag trivs bättre med min ålder för varje år som går. Desto äldre jag blir desto viktigare blir det för mig att kunna njuta av vackra och goda saker här i livet. Ett ord som jag älskar är Krasivaja som betyder vacker på ryska. Detta ord betyder mycket för mig då jag tycker om vackra ting och ordet vacker tycker jag låter oerhört fint på ryska.

Vackra saker

Vad är det då för vackra saker jag tycker om? Jo, bland annat är jag intresserad av vackra städer, kläder, inredningsprylar med mera. På min blogg kommer du därför att få läsa en hel del om just dessa vackra saker. Jag har i många år gillat vackra saker men desto äldre jag blir desto mer intresserad blir jag av att besöka vackra städer, köpa vackra kläder och titta på vacker inredning.

Vardagen

Förutom att denna blogg handlar om mitt stora intresse för vackra saker så handlar den om mitt liv i allmänhet. Du kan läsa en hel del om mitt vardagliga liv, vem jag är och vad jag gör. Ofta hittar jag på många roliga saker på dagarna vilket bidrar till att min vardag blir spännande att följa men då och då tar jag det lugnt och bara är jag med. Jag tycker att det är roligt att fota min vardag så det förekommer mycket bilder i min blogg. Jag har dessutom investerat i en mycket bra kamera och gått en fotokurs, så de bilder jag lägger ut brukar vara av hög kvalité.

Resor

Av alla de vackra saker jag tycker om är att besöka vackra städer en av de saker jag tycker mest om. Jag har rest en del genom åren och försöker att resa så mycket jag kan nu med. Jag brukar hinna med ett tiotal längre resor varje år och dessa skriver jag alltid mycket om här på bloggen. När jag reser tipsar jag om vackra hotell, mysiga restauranger och diverse andra saker som jag besöker eller ser när jag är ute och reser.